Sultanlar Başkenti teslim aldı! 0-3

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, 2014-2015 sezonun ilk deplasman maçında Başkentte MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak ve mutlak 3 puan parolasıyla çıkan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor güçlü rakibi MKE Ankaragücü takımını 3-0 mağlup ederek ligde puanını 6’ya yükseltti.

2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ve sezon başı yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Bolu Belediyespor, ligin 2.haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Hendekspor’u sahasında 3-0 mağlup ederek Başkentte moralli giden yeşil-beyazlı ekibimiz güçlü rakiplerinden biri olan MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Ankara Beştepe Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediyespor Şube Başkanı Gökhan Yaman ve maçın sponsoru olan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar izledi.

SULTANLAR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-4 öne girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren temsilcimiz ikinci teknik molaya da 16-14 öne girdi. İlk setin son bölümünde ise maçı bırakmayan ve etkili oyunu sürdüren Bolu Belediyespor, bu seti 25-19 kazanarak rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

MAÇI BIRAKMADIK

Karşılaşmanın ikinci setinde de rakibine oranla iyi bir performans ortaya koyan Bolu’nun sultanları ilk teknik molaya yine 8-6 önde giren taraf oldu. Molanın ardından güzel oyununu devam ettiren Bolu Belediyespor, ikinci teknik molaya da 16-15 öne girdi. Başa baş giden bu sette oyunda ağırlığını ortaya koyan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-18 kazanarak skoru 2-0 getirdi.

İKİCİ SETİN KOPYASI

Maçın son setinde oyunu bırakmayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-5 öne girdi. Teknik molanın ardından sağlı sollu smaçlarla sayılar kazanmaya devam eden Bolu’nun sultanları ikinci teknik molaya da 16-10 öne girdi. Bu setin son bölümünde ise bir anlık olsa da oyundan düşen temsilcimiz Bolu Belediyespor maçı bırakmayarak bu seti de 25-18 kazanarak skoru 3-0 yaptı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Filenin Sultanları ligin 2.haftasında MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup ederek ligde puanını 6’ya yükseltti.

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin 3.haftasında sahasında 26 Ekim Pazar günü saat 15:00’te 17 Temmuz Spor Salonunda Maltepe Yalıspor ile karşı karşıya gelecek.

19 Eki 2014 - 19:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.