Sultanlar fırsatı tepti: 0-3

Bayanlar Voleybol 2.Ligindeki temsilcimiz Bolu Belediyespor play-off yolundaki rakibi Gümüşhane Gençlerbirliği takımına 3-0 yenilerek fırsatı kaçırdı.

HABER: S. Özge Yücel
Ligde 15.Hafta mücadelesinde Bolu Belediyespor ile Gümüşhane Gençlerbirliği takımları Karaçayır Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk setinde konuk ekip daha etkili bir oyun oynayarak 25-18 ile 1-0 öne geçti. Maçın 2.setinde de konuk ekip arzulu bir oyun oynadı. 2.seti 25-19 alan Gümüşhane ekibi farkı 2’ye çıkardı: 2-0. 3.set te diğer 2 setin kopyası gibiydi. Oyundaki hakimiyeti elinden hiç bırakmayan konuk takım seti 25-17 maçı da 3-0 kazanarak yoluna devam etti. Büyük avantajı kaçıran temsilcimiz ise bu sonuçla 5.sırada kaldı. Temsilcimiz önümüzdeki hafta ligde puan kaybı yaşamayan lider İlbank’ı konuk edecek.

16 Oca 2017 - 12:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.