Sultanlara şimdi destek zamanı!

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 18.haftasında bugün sahasında ligde play-off mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Kendi grubunda play-off’lu büyük ölçüde garantileyen yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maçı da kazanarak işini şansa bırakmak istemiyor.

Haber: Hamza TÜRDÜ

Bayanlar Voleybol 2.Lig B grubunda play-off mücadelesi veren ve play-off’ları büyük ölçüde garantileyen Bolu Belediyespor, ligin 18.haftasında kendisi gibi ligde play-off mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Play-off oynama şansını büyük ölçüde garantilemesine rağmen hafta içi yaptığı çalışmalarla bugün oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan Bolu Belediyespor, dün yaptığı maç antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı. Bugün saat 15:00’de oynanacak olan zorlu ve kritik maç öncesi yeşil-beyazlı temsilcimizde smaçör Bahar dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

DESTEK BEKLİYORUZ

Bugün saat 15:00’de oynanacak olan Bolu Belediyespor-İstabul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor takımı menajeri Feridun Türedi “1.Lig hedefimiz doğrultusunda bugün oynayacağımız maç her iki takım içinde büyük önem taşıyor. Biz her ne kadar Play-off’u garantilesek de bu maçada 3 puan için çıkacağız. Her maç bizim için artık final. Bu takım Boluluların takımı. Bu zorlu yolda her zaman olduğu gibi Bolulu sporseverlerden destek bekliyoruz. Sizlerin aracılığıyla bugün oynayacağımız maçta tüm taraftarımızı maça davet ediyorum” dedi. Voleybol 2. Ligi Bayanlar B Grubunda 18.hafta programı ise şöyle;

14:30-Maltepe Yalı Spor-Kazan BLD.

15:00-Bolu BLD.-İstanbul B.Şehir BLD.

15:00-Karayolları-Ataşehir BLD.

Oynanmayacak-MKE Ankaragücü-Yeni Hendek (BAY)

14:00-Ordu Telekom-Halkbank

14:00-Pursaklar V. İhtisas-Bartın Polisgücü

20 Şub 2015 - 17:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.