Taraftar Derneklerinden tüm Bolu'ya çağrı

Yarenler ve Cadde 14 Taraftar Derneklerinden tüm Bolu halkına dev çağrı. Bolusporlu taraftarlar dernekler vasıtasıyla Karabükspor maçına davet edildi.

Bolulu Yarenler Derneği ve Cadde 14 taraftar gurubu, hazırladıkları görsellerle Bolu halkını tribünde omuz omuza Boluspor’u desteklemeye davet ederek; “Taraftar olup, tribünde omuz omuza Bolusporumuza sahip çıkma zamanımız geldi. Biz taraftar grupları olarak Bolusporumuzu her koşulda sevdik ve sahip çıktık. Sizlerinde artık bizlerle beraber tribünde Bolusporumuzu desteklemenizi istiyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde bizim yanımızda olmanızı temenni ediyor ve taraftar grupları olarak bizlerinde her koşulda sizlerin yanınızda olacağınızı bilmenizi istiyoruz. Başka Boluspor yok. Şehrimizin milliyetçisi olup, Boluspor’a her koşulda beraber sahip çıkalım” ifadelerine yer verdi.

Spor Merkezi

30 Mar 2016 - 15:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.