Taraftar Kaya’yı bağarına bastı!

Boluspor'da ikinci yarınnın başında başlayan Özcan Kızıltan dönemi ile adeta karanlık günlere doğru yol alan ekibimizde karabulutlar Bahri Kaya'nın gelişi ile ufak ufak dağılmaya devam ediyor. Tecrübeli hoca ile 5 maça...

Boluspor'da ikinci yarınnın başında başlayan Özcan Kızıltan dönemi ile adeta karanlık günlere doğru yol alan ekibimizde karabulutlar Bahri Kaya'nın gelişi ile ufak ufak dağılmaya devam ediyor. Tecrübeli hoca ile 5 maça çıkan Boluspor 2 mağlubiyet 3 galibiyet alırken, kupada çeyrek finale ligde ise ilk altıya yerleşti.

Sezona Cihat Arslan ile başlayan Boluspor bu hoca ile yollarını ayırdıktan sonra ikinci yarıda teknik direktör Özcan Kızıltan'ı takımın başına getirdi. Hazırlık kampının ilk günlerinde takımın başına çıkan Özcan hoca ile ikinci yarı öncesi takımı ile hazırlık dönemi geçirmesine rağnmen lige Güngörenspor beraberliği ile başladı. Ligden düşmesi kesinleşen zayıf rakibine 2 puanı kaptıran ekibimiz Giresunspor ve Sakaryaspor galibiyeti ile kendisine gelse de sonraki haftaalar adeta yokları oynadı. Sonraki 4 haftada rakip filelere gol dahi kaydedemeyen Boluspor'da Kızıltan devri sona ersede Bahri hoca gelir gelmez çıktığı ilk remsi maçta Elazığspor'a diş geçiremedi. Ardından sahasında Kasımpaşa'ya çok önemli 3 puanı hediye eden Boluspor'un aslında o maçı bir anlamda dönüm maçı oldu.

Kaya ile ışığı yakaladık

Kasımpaşa maçındaki futbolu ile beğeni toplayan iyi sinyaller veren Boluspor Bahri Kaya ile ışığı yakalarken, Kayseri deplasmanında farklı bir olaya imza attı. Ligdeki kabusumuz ve ilk yarıda sahamızda bizi mağlup eden Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 yenerken, haftalar sonra puanlarla ve gollerle tanıştı. Ardından kupada Beşiktaş gibi bir devi iyi futbol ve bol pozisyona girdiğimiz bir maçta elemesi takımdaki havayı arttırdı. Boluspor'un rehavete kapılacağını düşündüğümüz maçta Tavşanlı'yı da evine eli boş göndermeyi başaran Bahri hocanın talebeleri ligde son iki maçta 6 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Camia bağrına bastı

Gelmesi ile birlikte son umut olarak görülen Bahri hoca ve ekibi 8 günde 3 önemli galibiyete imza atarken, gelecek haftalar öncesi camianın umudu oldu. Tecrübeli teknik adam Tavşanlı Linyitspor maçının ardından tribünlere çağırılırken, Kaya tüm camianın sevilen ismi haline geldi.

26 Mar 2012 - 20:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.