Taraftara Yazık Oldu !..

Boluspor'un sahasında 2-0 mağlup olduğu ve önemli fırsatları teptiği Şanlıurfaspor maçında camianın en çok üzüldüğü olay bu maçtaki muhteşem taraftara oldu.

Haber: Ceylan Beykoz

Karşılaşmayı yaklaşık 4.000 kişi izlerken, Boluspor'un bu sezonki taraftar rekoru kırdığı maçta kırmızı beyazlı takımın bu taraftara 3 puanı hediye edememesi maçın en üzücü olayı oldu.

Bolu dışından Ankara, İstanbul ve birçok çevre illerden bu maç için ilimize gelen kırmızı beyazlı taraftarlar stadın önemli bir bölümünü doldururken, mücadelede alınan kötü skorun yanı sıra göze hoş gelmeyen futbol takıma gönül verenleri oldukça üzdü. Maç sonunda her şeye rağmen kırmızı beyazlı oyunculara müthiş destek veren Bolusporlu taraftarlar tezahüratlarla alkışlarla Bolusporlu oyuncuları bağırlarına bastılar.

Yenilgiye rağmen büyük destek

Boluspor'un sahasında 2-0 mağlup olduğu maçın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar oyuncuları tribünlere çağırıp destek verdiler. Bolusporlu taraftarlar takıma inanıyor. "İnanıyoruz biz size, o kupayı getirin bizlere" diyerek tezahürat yapan taraftarlara alkışlarla karşılık veren oyuncuların morali bu destekten sonra biraz daha yerine geldi.

11 May 2017 - 10:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.