Taraftardan teşekkür mesajı

Geçtiğimiz haftasonu hayatını kaybeden Boluspor tribün liderlerinden Akın Özcan’ın annesi Muzaffer Özcan’ın cenazesi sonrası taraftarlardan bir açıklama geldi.

Haber: Volkan YILMAZ

Yarenler ve Cadde 14 Grubu’nun ortak açıklaması şöyle: “Rahmetli Muzaffer Özcan annemizin hastalık ve cenaze sürecinde maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen CHP Bolu ve Yalova Teşkilatlarına, Gençlik Kollarına, Bolu milletvekili sayın Tanju Özcan, Yalova milletvekili sayın Muharrem İnce ve ekiplerine teşekkürü bir borç biliriz. Zor zamanlarda yanımızda oldunuz, Allah sizlerden razı olsun. İnsanlığın siyasi görüşten daha önemli olduğunu birkez daha gösterdiniz. Bolu'da her zaman açık kapınız, yiyecek ekmeğiniz, abileriniz, kardeşleriniz var. Herkes unutur, BİZ UNUTMAYIZ...”

17 Tem 2016 - 17:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.