Taraftarlardan Karabükspor başkanına cevap

Boluspor Taraftar Grupları K.Karabükspor Başkanı Feridun Tankut’un çağrısına yanıt verdi. Yarenler ve Cadde 14 Grubu yaptıkları açıklamada, “Kimse bizim adımıza hareket etmesin” mesajı verdi.

Yapılan açıklama şöyle: “Karabükspor Başkanı Sayın Feridun Tankut bir açıklama yapmış ve bu açıklamada kendi taraftarları ile görüştüğünü aynı zamanda da Boluspor kulübü başkanının Boluspor taraftarları ile görüşeceğini maç öncesi her iki taraftar grubunun sağduyulu olacağını ve yine kulüp başkanlarının katılımları ile Bolu ve Karabük taraftar grupları ile cuma günü bir araya gelip bir toplantı yapılacağını söylemiş. Fakat unuttuğu yada bilmediği bir şey var hatırlatalım. Bizler YARENLER ve CADDE 14 olarak Boluspor kulübü başkanlık sıfatını taşımayan kişi veya kişiler ile bir araya gelmeyiz. Hele Karabük taraftarı ile asla bir araya gelmeyiz. Bizim dışımızda giden görüşen olursa da bu bizi kesinlikle bağlamaz. Bizler ülkemizin içinde olduğu hassas durumun farkındayız ve acıları en derinden yaşıyoruz. Bizler zaten üstümüze düşeni yapar gereken hassasiyeti gösteririz. Fakat kimse bizim adımıza ne kulüp başkanlarına nede rakip takım taraftarlarına söz, çiçek veya çikolata vermesin. Eğer öyle bir şey olursa bizde olması gerekeni yapar bizim adımıza söz, çiçek, çikolata verenlere tepkimizi en güzel şekilde veririz...”

Spor Merkezi

31 Mar 2016 - 15:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.