Taşkesti’de Büyük Turnuva

Mudurnu ve çevre köyleri için Taşkesti- Sarot turizm Spor Kulübü düzenlenen “1. Mudurnu Futbol Turnuvası 2019” önceki gün oynanan maçlarla başladı.

Haber: Birol Ertunç

Taşkesti Spor Geleneksel Futbol Turnuvası; ilçede sporu geliştirmek, yetenek sahibi sporcular tespit etmek ve vatandaşlar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla, Taşkesti Spor Kulübü tarafından düzenleniyor. Turnuva kapsamında, 22 Haziran – 13 Ağustos 2019 tarihleri arasında futbol müsabakaları düzenlenecek olup müsabakalar Taşkesti Belediyesi’ne ait Futbol Kompleksinde oynanıyor. Taşkesti ve köyleri arasında dostluk ve kardeşliğin saygı ve sevgi çerçevesinde sürmesi adına turnuvanın her sene tekrarlanması planlanıyor. Hafta sonunda oynanan maçlarla başlayan turnuvada 7’li 2 grup halinde maçlar oynanıyor. Turnuvaya Taşkesti dışından Mudurnu ve Dokurcun’dan da takımlar katılıyor. Turnuvaya Taşkesti dışından Mudurnu ve Dokurcun'dan da takımlar katılıyor. Tam bir heyecan fırtınasının yaşanacağı turnuvada gruplar şu takımlardan oluşuyor:

A Grubu

Süvey Gençlik, Arpaseki Spor, Yıldız Spor, Pelitözü Spor, Karacasu, Köykent Spor, Çayköyspor

B Grubu

Ünyap Dokurcun Spor, Eğitim Spor, Kardeşler Spor, Çamyurdu Spor, Livercool Spor, Bektemirler, Yeğendere Spor

Turnuvada ilk günün sonuçları ise şöyle:

Arpasekispor 8 – Çayköyspor 1

Karacasu 7 – Pelitözü 11

Yeğendere 8 – Eğitim 2

Livercool 11 – Çamyurdu 7

Kardeşler 6 – Bekdemirler 4

Yıldız 8 – Köykent 2

23 Haz 2019 - 12:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.