Teniste kupalar sahiplerini buldu

Bolu Çimento tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Açık Tenis Kupası” finali ve ödül töreni Karaçayır Tenis kortlarında gerçekleştirildi. Müsabakalar sonuna kupalar sahiplerini buldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Karaçayır Tenis İhtisas Kulübünde gerçekleştirilen ödül törenine, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve Bolu Çimento’yu temsilen yöneticiler katıldı. Sponsorluğunu Bolu Çimento’nun yaptığı etkinlikte, düzenlenen tenis kupasında başarılı olan sporculara ödülleri verildi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Bolu Çimento olarak ilimize tenisi sevdirmeye çalıştılar. Fabrikamızın da desteğiyle açmış olduğumuz tesislerin bu konudan faydasını görmeye başladık. Bu vesile ile gençlerimiz, sporcularımız yetişiyor. Bütün teşviklerinden dolayı Bolu Çimento’yu tebrik ediyorum. Sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi. Ödül töreninin ardından kokteyle geçen davetliler tenis sporu üzerine sohbet ettiler.

23 May 2016 - 12:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.