Toker “Bolu’da iyi bir ortam yakaladık”

Tofaş Antrenörü Erhan Toker, ilimizde gerçekleştirdikleri kamp sonrasında yaptığı değerlendirmede Bolu kampında iyi bir ortam yakaladıkları söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş, Bolu'daki kampın ardından sezon hazırlıklarının ikinci bölümü kapsamında ilk antrenmanını Erhan Toker yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Toker, antrenman öncesi gazetecilere, Bolu'da iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi. Toker, “Hem yerli hem de yabancı oyuncularımızın performansından memnunum. Yabancı oyuncularımız, lig tecrübeli gençlerimize liderlik de yapıyor” dedi. Toker, şöyle konuştu “Hem yerli hem de yabancı oyuncularımızın performansından memnunum. Yabancı oyuncularımız, lig tecrübeli gençlerimize liderlik de yapıyor. Türkiye Kupası maçlarına kadar, Bursa'da oynayacağımız Cevat Soydaş Turnuvası'nda takımın durumunu görüp eksikleri gidereceğiz. Ardından Fransa'da yapılacak turnuvada ve Ankara'daki dörtlü turnuvada mücadele ederek hazırlıklarımızı tamamlayacağız. İyi ve verimli bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

05 Eyl 2014 - 17:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.