Trial Şampiyonası nefesleri kesti

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 4. Yarışı Bolloff hafta sonu Bolu’nun Karaköy mahallesinde gerçekleşti. 9 takımın katıldığı yarışta pilotların ve araçlarının performansları nefesleri kesti.

Trial Şampiyonası nefesleri kesti
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: FARUK ÇİDEM

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele ettiği ‘trial’ branşında, sporcular hafta sonu Bolu’da performanslarını sergilediler.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 4. yarışı, 20-21 Ağustos tarihlerinde kısa adı BOLOFF olan Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Bolu Belediyesi katkılarıyla Karaköy’de gerçekleştirildi. 10 adet kapıdan oluşan ve toplam 500 metre uzunluğundaki etapta, ekipler su geçişi, çamur geçişi, kaya geçişi ve orman tırmanışı olmak üzere farklı teknikler ile zamana karşı mücadele ettiler.

20 Ağustos Cumartesi günü başlayan ve 21 Ağustos Pazar günü son bulan şampiyonaya Bolu halkının büyük ilgisi vardı. Derin çukurlardan çıkmak için imkanlarını sonuna kadar zorlayan pilot ve araçlarını cep telefonlarıyla kayda alan vatandaşlar, araçların tehlikeli denemelerinde nefeslerini tutarak şampiyonayı izlediler.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 4. Yarışında yarışan takımların isimleri ise şu şekilde:

TEXOFF, MODERATÖR, KAYALAR, KİNGOFF TRİAL TEAM, TEAM MOBİL 1, AYDOFF TRİAL TEAM, AVC-AVT TEAM, MAGNUM MOTORSPORT, BETA GROUP


21 Ağu 2016 - 14:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.