Tribünlerden “İstifa Sesleri” yükseldi

Boluspor’un kendi evinde Çaykur Rizespor’a 3-1 yenilmesinin ardından tribünler Teknik Direktör Serhat Güller’i istifaya davet ettiler. Çaykur Rizespor’un 3. golünün ardından ve maçın...

Boluspor’un kendi evinde Çaykur Rizespor’a 3-1 yenilmesinin ardından tribünler Teknik Direktör Serhat Güller’i istifaya davet ettiler. Çaykur Rizespor’un 3. golünün ardından ve maçın bitimiyle tribünler hep bir ağızdan, “Serhat Güller istifa” diye tezahürat yaptılar.

Boluspor’un kendi sahasında Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada kırmızı-beyazlı taraftarlar Serhat Güller’e büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında oyuncu değişikliğine giden Güller, Akeem Agbetu’yu oyundan alarak Djiehoua’yı sahaya sürdü. Ancak bu değişiklik tribünleri adeta uykudan uyandırdı. Ç.Rizespor’un maçı önce götürmesi nedeniyle susan taraftarlar, Akeem Agbetu’nun oyundan alınmasına Serhat Güller’i yuhalayarak tepki gösterdi. Daha sonra ayağa kalkan tribünler hep bir ağızdan Güller'i istifaya davet etti. Ç.Rizespor’un 3’üncü golünden sonra iyice çılgına dönen taraftarlar karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte yeniden “Serhat Güller istifa” diye bağırdı.

07 Eki 2012 - 20:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.