Tunç Kayacı “Yok böyle bir lig”

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Tunç Kayacı PTT 1.Ligde 9.haftayı değerlendirirken, özellikle de Boluspor’un Erciyes zaferinden söz etti.   Kayacı haftayla ilgili olarak Boluspor’u da değerlendirdiği bölümde...

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Tunç Kayacı PTT 1.Ligde 9.haftayı değerlendirirken, özellikle de Boluspor’un Erciyes zaferinden söz etti.

Kayacı haftayla ilgili olarak Boluspor’u da değerlendirdiği bölümde şu ifadeleri kullandı “Geri dönüşlerin yaşandığı muhteşem bir hafta geride kaldı. Buca, Adana, Bolu mağlup duruma düştükleri maçlarda gülen taraf oldular. Futbolcuların kendi kalelerine attıkları goller ise herkesi şaşırttı. PTT 1. Lig’de bu hafta bol gollü maçlar izledik. Gerçekten ilginç sonuçların yanı sıra haftaya kendi kalelerine attıkları gollerle Hamza Gezmiş ve Fatih Kılıçkaya damgalarını vurdular. Özellikle Hamza İzmir derbisinde Karşıyaka’nın kazandığı maçta bir değil, tam iki gol birden kendi kalesine atarak tarihe geçti diyebiliriz! Diğer taraftan ilk iki için büyük bir mücadele veren Erciyesspor evinde adeta şoka uğradı. Kayseri kentinin Süper Lig’deki temsilcisi Kayserispor zor günler yaşarken, bir anlamda Kayseri Erciyesspor aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını gururlandırıyordu. Ancak Erciyesspor evinde Boluspor’a hem de oyunun son bölümünde yediği gollerle mağlup oldu ve Çaykur Rize’nin kazandığı haftada büyük bir avantaj kaçırdı. Deplasmanda muhteşem bir geri dönüşe imza atan Boluspor ise, anlaşılan bu yarışta dış sahada aldığı 3 puanlarla tutunacak gibi. Haftanın en mutlusu Çaykur Rizespor’du. Konya deplasmanında birbirinden güzel gollerle altın değerinde 3 puan aldı Yeşil-Mavililer. Konyaspor ise aynı Boluspor gibi dışarıda topladığını içeride veriyor”

01 Kas 2012 - 19:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.