U12 Basketbol maçlarında serüven başladı

Bolu Kulüpler Arası U12 Erkek ve Bayan Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları önceki gün 17 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan maçlarla başladı.

Haber: Esra Öztürk

7 Haziran’da tamamlanacak olan il birinciliği müsabakalarında Bayanlarda, 50.Yıl İÖO, Sakarya İÖO, Artı Akademispor Kulübü, SEM-MAK Abant Gençlik, Erkeklerde ise 50.Yıl İÖO, Sakarya İÖO, Artı Akademispor Kulübü (A) ve Artı Akademispor Kulübü (B) takımları mücadele ediyor. Müsabakalar her 2 kategoride de günde 2 maç olmak üzere çift devreli lig usülü şeklinde oynanıyor. Maçların sporcuların aileleri de ilgi ile izliyor.


02 Haz 2017 - 15:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.