Üç oyuncumuza milli davet

TFF 1’inci Lig’de mücadele eden kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor’dan bir futbolcu U-19 milli takımına iki yabancı oyuncu da ülkelerindeki milli takımlara davet edildi.

TFF 1’inci lig takımlarından Boluspor’dan bir futbolcu U-19 milli takımına iki yabancı oyuncu da ülkelerindeki milli takımlarına davet edildi.

Kırmızı beyazlı takımda Emin Bayram U-19 Milli takımına, Gentian Selmani ve Odise Roshi ise Arnavutluk A Milli Takım'a davet edildi. Genç futbolcu Emin Bayram, U-19 Genç Milli Takımının 08 Ekim 2021 tarihlerinde K. Makedonya'da, K. Makedonya U-19 Genç Milli Takımı ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Gentian Selmani ve Odise Roshi ise, Arnavutluk A Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Grup Eleme aşamasında 09 Ekim 2021 Macaristan ve 12 Ekim 2021 Polonya ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosuna davet edildi.

Boluspor Kulübü’nde yapılan açıklamada “Futbolcularımıza oynayacakları karşılaşmalarda başarılar dileriz” denildi

05 Eki 2021 - 16:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.