Ulusal Aday Hakemlerimiz sınavı başarıyla tamamladı

Bolu Voleybol İl Hakemleri Ulusal Aday Adaylığı sınavından başarı ile geçtiler. İlimizi temsilen sınava giren 4 hakemimiz önceki gün açıklanan sonuçlar itibariyle sınavı başarılı ile tamamladılar.

İlimizin hakemleri geçtiğimiz ay Ankara’da yapılan Voleybol Ulusal Aday Adaylığı Hakemliği Semineri ve Sınavından başarılı sonuçlar aldılar. Bolu Voleybol İl Hakemlerinden Ayşegül Aksay, Serkan Can, Serol acar ve İlker Yılmaz 12-14 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılan Voleybol Ulusal Aday Adaylığı Hakemliği Seminer ve Sınavından başarı ile geçerek Ulusal Aday Hakemi olmaya hak kazandılar. 3 gün süren seminer sonunda yapılan yazılı sınavda dört hakemimizde başarılı sonuçlar aldılar. 2014-2015 sezonu içerisinde saha denemesine alınacak olan hakemlerimiz burada da başarılı puanlar almaları halinde Ulusal Hakem olmaya hak kazanacaklar. Bolu Olay Gazetesi Spor Servisi olarak dört hakemimizi de kutlar, başarılarının devamını dileriz.

14 Eylül 2014 tarihinde, Ankara’da yapılan Ulusal Aday Hakem sınav sonuçları aşağıdaki gibidir;

Ayşegül Aksay Begeç -Bolu -Başarılı

İlker Yılmaz -Bolu -Başarılı

Orhan Serkan Can -Bolu -Başarılı

Serol Acar -Bolu -Başarılı

10 Eki 2014 - 18:49 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.