Ümit Kurt plaket törenine katıldı

Boluspor’un başarılı savunma oyuncusu Ümit Kurt Atatürk İlkokulundan emekli olan öğretmenler için gerçekleştirilen plaket törenine katıldı.

Haber: Aysun Beykoz
Bolu Atatürk İlkokulu’ndan emekli olan üç bayan öğretmenin onuruna Firune’de düzenlenen kahvaltı sırasında, o mekana gelen Bolusporun başarılı oyuncusu Ümit Kurt, Okul Müdürü Fuat Bayramoğlu ile karşılaştı. Bayramoğlu’nun daveti üzerine, Atatürk İlkokulundan emekli olan Nimet Yıldırım, Zeliha Yılmaz ve Safinur Karabelen verilen plaket törenine katıldı. Orada bulunan eğitimciler başarılı oyuncu Ümit Kurt’u alkışlarken, katıldıkları için başarılı oyuncu Ümit Kurt’a teşekkür ettiler. Ümit Kurt’ta emekli olan öğretmenlere ve orada bulunan eğitimcilere başarılar dileyerek, emekli olan öğretmenleri tebrik etti. Okul Müdürü Fuat Bayramoğlu Bolusporlu oyuncu Ümit Kurt’u ayrıca Atatürk İlkokulu’na davet etti. Ümit Kurt’ta davete icabet edeceğini, Atatürk İlkokulunda öğrencileri de ziyaret edeceğini ifade etti.

21 Kas 2019 - 14:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.