ÜNİBJK AİBÜ’de stand açtı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenim gören Beşiktaş taraftarı öğrencilerin kurduğu AİBÜ UNIBJK taraftar grubu Beşiktaş’ın kuruluş yıldönümü olan önceki gün (19.03.13) Fen Edebiyat...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenim gören Beşiktaş taraftarı öğrencilerin kurduğu AİBÜ UNIBJK taraftar grubu Beşiktaş’ın kuruluş yıldönümü olan önceki gün (19.03.13) Fen Edebiyat Fakültesi’nde stand açtı.

Mahir Onur Topbaşlı başkanlığında faaliyetlerini sürdüren AİBÜ UNIBJK Grubu Beşiktaş’ın kuruluş yıldönümü olan önceki gün Fen Edebiyat Fakültesi’nde yeni bir stand açtı. Üniversiteli öğrenci ve personel için üye kaydı yapan grupla ilgili olarak gazetemize bilgi veren UNIBJK Başkanı Mahir Onur Topbaşlı şunları söyledi “Biz Bolu’da bu oluşumu yeniden geçen yıl yeniden kurduk. Nihayet bunun gerçekleştirdik ve üye kayıtlarımıza başladık ve bu standımızla da kayıtlarımıza devam ediyoruz. Bu yıl İnönü Stadyumu’nda oynanan 2 önemli mücadele olan Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarına organizasyon düzenleyerek otobüs kaldırdık. Bundan sonra diğer organizasyonlarımızla etkin bir hale gelmek istiyoruz. Bolu Beşiktaşlılar İlmi Okuldan, hayatı Beşiktaş’tan öğrendik. Ortak payda Beşiktaş’ımız olduğuna göre Bolu’daki diğer Beşiktaş sevdalılarını da organizasyonlarımızda görmek istiyoruz” dedi. Gruba AİBÜ UNIBJK facebook sayfasından da ulaşılabiliyor.

20 Mar 2013 - 20:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.