VALİ BARUŞ'TAN İKİ BÜYÜK TESİSTE İNCELEME

Bolu Valisi Aydın Baruş, Karaçayır Spor Kompleksi içinde yer alan Bolu ve ülkemiz sporuna büyük katkılar sağlayacak olan 3 bin Kişilik Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binalarını gezerek son durumları hakkında bilgi aldı.

Bolu'nun bir spor merkezi olması için çalışmalar tüm hızıyla yürütülürken, bu alandaki çalışmaların bazıları da bitme aşamasına geldi. Bu kapsamda Bolu Valisi Aydın Baruş, yapımı biten ve tefrişatı beklenen Spor Salonu ve yapımı yüzde 99 aşamasında olan Gençlik Merkezi'ni gezdi.

Bolu Valisi Aydın Baruş ilk olarak yapımı tamamlanan ve tefrişatı beklenilen 3 bin kişilik Spor Salonu'na giderek incelemelerde bulundu. Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile şube müdürleri ve çalışanların yer aldığı ziyaretlerde Vali Baruş, oturum alanı 20 bin metrekare olan spor salonunu gezdi. 2012 yılında ihalesi yapılan ve yaklaşık 17 milyon TL'ye yapılan spor salonunun tesliminin 27 Kasım'da yapıldığını aktaran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, tesis ile ilgili bilgiler aktardı. Bir ana salon, 2 antrenman salonu ve bir yardımcı salonun yer aldığı tesiste incelemelerde bulunan Vali Baruş,10 sporcu soyunma odası, 8 idari büro, basın toplantı salonu, VİP toplantı salonu, tuvaletler, sağlık ve doping odaları olmak üzere tüm kompleksi gezerek tesisin son durumu hakkında bilgiler aldı.


GENÇLİK MERKEZİ


Vali Baruş, İl Müdürü Ertem ile birlikte yine yapımı son aşamaya gelinin ve yüzde 99'u tamamlanan Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. 2 bin 500 metrekare oturum alanı olan binanın tüm bölümlerini gezen Vali Baruş, 2014 yılında yapımına başlanan bina ile ilgili bilgiler aldı. Binayı yapan yüklenici firma temsilcilerinin de yer aldığı inceleme gezisinde, tesisin tüm bölümleri gezildi. Proje maliyeti yaklaşık 4 Milyon 50 bin TL.olan tesiste çok amaçlı salon, zeka oyunları işliği, drama salonu, resim işliği, 2 adet bilgisayar işliği, el sanatları işliği, dans/folklör salonu, plastik sanatlar işliği, müzik işliği, kütüphane, 4 adet soyunma odası, doktor/hemşire odası, rehberlik odası, öğretmenler odası, idari ofis ve kafeterya yer alıyor.

03 Şub 2016 - 16:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.