Vali Özçimen Olimpik tesisleri inceledi

Vali İbrahim Özçimen, Karaçayır’da yapımı devam eden Olimpik Atletizm Pisti ve Sporcu Eğitim Merkezi’n de incelemelerde bulundu. Vali Özçimen ziyarette, inşaat alanlarını gezerken, tesisler ile ilgili de...

Vali İbrahim Özçimen, Karaçayır’da yapımı devam eden Olimpik Atletizm Pisti ve Sporcu Eğitim Merkezi’n de incelemelerde bulundu. Vali Özçimen ziyarette, inşaat alanlarını gezerken, tesisler ile ilgili de detaylı bilgiler aldı.

Karaçayır da yapımı devam eden Olimpik Atletizm Pisti ve Sporcu Eğitim Merkezi’ni gezen ve incelemelerde bulunan Vali Özçimen’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen eşlik etti. İnceleme gezisinde Vali Özçimen, İl Müdürü Suat Çelen ve tesislerin müteahhitlerinden detaylı bilgiler aldı.

Olimpik Atletizm Pisti

Uluslararası standartlarda olacak olan Olimpik Atletizm Pisti; koşular için sentetik yüzeyli 8 kulvarlı pist (100 m düzlüğü 10 kulvar), atlamalar için kum havuzları, atmalar için de doğal çim yüzeyli alanlardan oluşuyor. Bunun dışında portatif izleyici tribünü ve soyunma odaları ile idari odaların da bulunacağı betonarme tesisten oluşacak.

Sporcu Eğitim Merkezi

4 katlı olarak yapılan Sporcu Eğitim Merkezi, 140 yatak kapasiteli, 350 kişilik toplantı, seminer salonu, fitness salonu, dinlenme odaları, aktivite merkezi ve restaurant bölümlerinden oluşacak tesisin önümüzdeki yılın ortalarında hizmete girmesi planlanıyor.

18 Eki 2011 - 17:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.