Veteranlar Turnuvası başlıyor

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Veteranlar turnuvası için Salı günü ilk toplantı yapıldı. ASKF binasında yapılan toplantıda turnuvanın hangi tarih de başlayacağı kararı alındı.

Bolu’da her yıl geleneksel hale gelen bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Veteranlar Turnuvasının ilk toplantısı önceki gün ASKF Binasında yapıldı. Turnuvada futbolseverler bir araya gelerek hem kaynaşmak hem de centilmence mücadele adına birbirleriyle yarışacaklar. Veteranlar Turnuvası bu yılda Karaçayır’da yapılacak. Bu sene turnuva “Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu” adına düzenlenecek. Salı günü yapılan toplantı sunucunda Veteranlar Turnuvası 12 Mayıs 2014 tarihinde başlamasına ayrıca turnuva kuralarının da 08 Mayıs 2014 tarihinde saat 19:00’da ASKF binasında çekilmesine karar verildi. Toplantıda, turnuvaya katılacak olan takımların kura çekim tarihine kadar evraklarını eksiksiz tamamlamaları gerektiğinin bilgisi verilirken, ayrıca evraklarında eksiklik olan takımlar turnuvaya alınmayacağı kararı alındı.

İstenen Evraklar

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Sağlık Raporu

16 Kişilik Takım Listesi

Tunuva Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu

YKB BOLU ŞB: HS NO: 72819414

Turnuva Ücret: 600,00 TL

23 Nis 2014 - 19:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.