Voleybol Türkiye Şampiyonası başladı

Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar Ve Genç Erkekler Final Müsabakalarının teknik toplantısı ve seramonisi dün yapıldı.

Turnuvanın teknik toplantısı BOBES Çikolatte Cafe’de kulüp temsilcileri, Milli eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Federasyon temsilcileri GSHİM Şube Müdürü Emre Aydemir ve voleybol il temsilcisi Erdem Yılmaz’ın katılımlarıyla yapıldı. Teknik toplantıda takım temsilcilerine Bolu’yu tanıtıcı hediyeler verildi. 1’den fazla temsilcileri olan İstanbul ve Ankara takımlarının fikstür öncesinde grupları belirlendi. Yapılan kura çekimi sonrasında genç kızlar müsabakalarının 17 Temmuz Spor Salonunda, genç erkekler müsabakalarının ise Ticaret Lisesi Spor Salonunda oynanacağı belli oldu. Turnuvanın yarı final ve final maçları ise pazartesi ve Salı günleri 17 Temmuz Spor Salonu’nda oynanacak. Günde 4’er maçın oynanacağı gruplar öncesinde seramoni dün sabah saatlerinde yapılırken kızlar ve erkeklerde gruplar şu şekilde belli oldu:

Genç Kızlar

A Grubu

Büyükçekmece Kültür 2000 Koleji

Koza Koleji

Mersin Özel Toros Fen Lisesi

TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi

B Grubu

Başkent Üniversitesi Ayşe Abla Okulları

Bursa Bahçeşehir Koleji

Çankaya Doğa Anadolu Lisesi

Bostancı Doğa Anadolu Lisesi

Genç Erkekler

A Grubu

Suadiye Hacı Mustafa Tarman

Fatih Davut Paşa Lisesi

İzmir Bayraklı Lisesi

Bursa Ali Osman Sönmez E.M.L.

B Grubu

Çankaya Doğa Anadolu Lisesi

KKTC Namık Kemal Lisesi

İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesi

TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi

26 Nis 2013 - 19:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.