Yarenler Ankara ve Yarenler İstanbul maç için Bolu'ya geliyor

Yarenler Ankara ve Yarenler İstanbul taraftar grupları bir açıklama yaparak yarın oynanacak olan Boluspor-Adana Demirspor maçına araç kaldıracaklarını açıkladılar.

Konuyla ilgili olarak Yarenler Ankara Grubu’nun açıklaması şöyle: “Yarenler Ankara olarak pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Adana Demirspor maçına Ankara’dan organizasyon düzenliyoruz. katılmak isteyen arkadaşlar irtibat numarasına isimlerini yazdırmaları rica olunur…İrtibat : Savaş Akca – 0544 640 06 14”

Yarenler İstanbul Organizasyonu

Yarenler İstanbul Grubu’nun açıklaması ise şöyle: “Pazar Günü oynanacak olan BOLUSPORUMUZ – Adana Demir maçına İstanbul’dan organizasyon olacaktır. Gidiş-Dönüş yol ücreti 30 TL’ dir. Aracımız Ümraniye’ den kalkacaktır. ( Altunizade Metrobüste, Avrupa yakasından gelenleri alınacaktır) İrtibat: Avrupa Yakası Fatih Çetindağ (0531 573 52 14), Anadolu Yakası Erdi Cantürk (0534 848 46 99).”

Spor Merkezi

05 Şub 2016 - 14:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.