YARENLER DEV ORGANİZASYONA HAZIR!

Bolulu yarenler taraftarlar derneği geçtiğimiz haftalarda duyurduğu “Dev Organizasyon”un detaylarını yine kendi yayın organları olan Yarenler.Org sitesinden paylaştılar. Dernek basın sözcüsü Reha Çetinkaya...

Bolulu yarenler taraftarlar derneği geçtiğimiz haftalarda duyurduğu “Dev Organizasyon”un detaylarını yine kendi yayın organları olan Yarenler.Org sitesinden paylaştılar. Dernek basın sözcüsü Reha Çetinkaya siteye yaptığı açıklama da organizasyona bizler hazırız. Derken tüm Bolu'yu Boluspor'a bu organizasyonda destek olmaya çağırdı.

Boluspor taraftar grubu Yarenler sezon açılışı için hazırlıklara başladılar. Geçtiğimiz günlerde sürpriz olarak nitelendirdikleri çalışmada sona geldiklerini belirten Reha Çetinkaya "Boluspor Kulübüne maddi açıdan buhranlı olduğu şu günlerde bir nebze de olsa destek olabilmektir" dedi.

İşte o açıklama;

Ramazan Çelik ve Cengiz Kurtoğlu'nu getireceğiz"

Yapmak istediğimiz organizasyonun amacı Boluspor Kulübüne maddi açıdan buhranlı olduğu şu günlerde bir nebze de olsa destek olabilmektir. Bolu Atatürk Stadyumunda eski şöhretler karması maçı, Süper Lig takımlardan biriyle, takımımızın futbol müsabakası ve bu müsabakanın sonunda yerel sanatçımız Ramazan Çelik ve Fantezi müziğin dev ismi Cengiz Kurtoğlu’nun katılacağı bir etkinlik düzenlemektir. Sanatçılarımızla gerekli görüşmeler yapılmış kendilerinden 29 Temmuz tarihiyle ilgili olumlu yanıt alınmıştır. Bu konuyla ilgili bize yardımcı olan dostlarımızı da ilerleyen zamanlarda organizasyon netleştiği zaman kamuoyuyla paylaşacağız.

"Elde edilecek gelir Boluspor'a kalacaktır"

Yapılacak olan bu organizasyonda en önemli olan derneğimizin hiçbir maddi beklentisi olmadan bilet ücretlerinin tamamının kulübe kalacağının da bilgisini buradan vermek istiyorum. Dahası bu organizasyon yapıldıktan sonra kulübümüz ekonomik açıdan bir nebzede olsa rahatlayacağını düşünüyoruz.

"Bolu halkı destek vermeli"

Böyle bir organizasyona Bolu Halkının duyarsız kalmayacağını biliyoruz. Her zaman gücü nisbetinde Bank Asya Liginin en pahalı biletlerini alarak takımımıza destek olmaya çalışan taraftarımızın yanında konser etkinliğinden dolayı da gelecek olan halkımızın bir nebzede olsa kulübümüz tarafından belirlenecek olan bilet fiyatlarına da gönül rızasıyla gelip etkinliğimize katılacaklarından canı gönülden inanıyoruz.

"29 Temmuz'da ışıkların yanmasını bekliyoruz"

Şu an için görülen tek aksaklık konserimizin akşam olmasından ötürü ışıklandırma problemimizdir. Yapılacak olan bu etkinliğimizde kulübümüzle ve yönetimimizle tam bir mutabakat içinde çalışmaktayız. Işıklandırma sorununu bir an önce çözebilmek için gecesini gündüzüne katan Sayın Başkanımız Necip Çarıkçı’dan 2-3 gün içinde ışıklandırma sorununun hal olduğuyla ilgili müjdeli haberi bekliyoruz. Kongreden bu yana bu sorunu çözebilmek için büyük çaba sarfeden Necip Çarıkçı’nın bu problemi çözeceğine inancımız tamdır. 2-3 gün içinde alınacak olumlu yada olumsuz haberleri sizlerle paylaşacağız. Son aldığım duyumlara göre de bu problemin %70-80 civarında çözüme yaklaştığıdır.

Bolunun ekmeğini yiyen, suyunu içen bu organizasyona katılmalı

Yapmak için büyük uğraş verdiğimiz bu organizasyonda kulübümüzün ve Bolu Halkının bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Bu memlekette yaşayıp buranın ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını soluyan her Bolulu’nun kulübümüze katkı sağlayacak olan bu etkinliğe katılacağından ve büyük katılım olacağından şüphemiz yoktur. Şimdiden ışık problemini çözüp bu etkinliğimizi gerçekleştirebilirsek kulübümüze ve bizlere bu organizasyonda destek ve yardımcı olan herkese derneğim adına teşekkürü bir borç bilirim.

19 Tem 2011 - 20:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.