Yasin Yükseler, Baruş ve Yılmaz ile TSO'da görüştü

TOKİ tarafından yapılacak Yeni Sanayi Sitesinin, Bolu Ticaret ve Sanayi odasında sanayi esnafına tanıtılması organizasyonunda Highway Hokey Kulübü antrenörü Yasin Yükseler, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Valisi Aydın Baruş ile görüştü.

Haber: Volkan YILMAZ

Bolu'da yıllardır büyük başarılara imza atan ve son 4 yılda 5 Avrupa Şampiyonluğu, 5 Türkiye Süper Lig şampiyonluğu elde eden Highway Hokey Kulübü, yeni sezonda Avrupa'ya gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. FETÖ/PDY operasyonları kapsamında kapatılan Bolu Dağı Spor Turizm Eğitim Derneği bünyesinde bulunan takımın eğer kazanılmış haklarıyla başka bir dernek veya kuruma devri yapılmazsa bu sezon 3'lige düşürülecek ve Avrupa şampiyonasına da gidemeyecek. Konu ile ilgili olarak daha önce Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile görüşen Highway Hokey Kulübü antrenörü Yasin Yükseler, Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Yeni Sanayi Sitesinin esnafa tanıtılması organizasyonuna katılarak Bolu Valisi Aydın Baruş ile de görüştü. Aralarında geçen konuşmanın içeriği bilinmezken, antrenör Yasin Yükseler, Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'dan konu ile ilgili olarak yardım istedi.

VALİLİK TARAFINDAN KAYYUM ATAMASI YAPILMASI GEREKİYOR

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu iddiasıyla kentte mühürlenen 8 dernek arasında Bolu Dağı Spor Turizm Eğitim Derneği de yer aldı. Karar ile birlikte dernek bünyesinde faaliyet gösteren Highway Hokey Kulübü de kapanmış oldu. Kulübün kapanmasıyla hokey takımı sporcuları ortada kaldı. Kulübün, kazanılmış haklarıyla birlikte başka bir dernek veya kurum bünyesinde Süper Lig'de mücadele etmeye devam edebilmesi için kapatılan derneğe Valilik tarafından kayyum ataması yapılıp bu yönde karar alınması gerekiyor. Bu yapılmazsa şampiyon hokeyciler Eylül ayında başlayacak 2016–2017 sezonunda 3'üncü Lig'de mücadele edecek ve Avrupa Hokey Şampiyonası'na gidemeyecek.

17 Ağu 2016 - 17:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.