Yeni Malatyaspor'da  hazırlıklar sürüyor

Spor Toto 1. Lig'in 2. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk edeceği Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Haber: C. Kutay Aykan

Spor Toto 1. Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te sahasında Adanaspor ile karşılaşacak olan sarı-siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kaplanlar, Adanaspor maçını kazanarak lige moralli devam etmek istiyor. Antrenmanda yeniden anlaşma sağlanan defans oyuncusu Barış Başdaş da yer aldı.

Bodrumspor maçında savunmasında büyük açıklar veren sarı-siyahlılar, defansa takviye yaparak geçen sezon kadrosunda bulundurduğu Barış Başdaş ile yeniden anlaştı.

Yeni Malatyaspor, ligde ilk maçını bu sezon ilk kez 1. lige yükselen Bodrumspor'la deplasmanda oynamış ve rakibine 3-1 mağlup olmuştu.

18 Ağu 2022 - 16:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.