Yeni sezona Abant’ta hazırlanıyorlar

TFF 3. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde ilimizde sürdürüyor.

Haber: S. Özge Yücel

Yeni sezon hazırlıklarını Abant’ta sürdüren TFF 3. Lig 1’inci grup ekibi Hekimoğlu Trabzon FK, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu nezaretinde kondisyon depoluyor. Kamp yaptığı otelin kros alanlarında hazırlığını sürdüren takım günde çift antrenman yapıyor. Sabah ve akşam saatlerinde yapılan koşularla takımı yeni sezona hazırlayan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, tam kadro olarak sezona girmelerinin kendileri açısından çok büyük avantaj olduğunu söyledi. Herkesin aynı zamanda, aynı antrenmanlarda ve aynı şartlarda çalışmaya başlamasının hem performans hem de kaynaşma açısından çok önemli bir avantaj olduğunu dile getiren Tekelioğlu, kendilerine bu şartları sunan yönetim kurulana teşekkür etti.

20 Tem 2018 - 13:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.