Yeni transferler ayağının tozu ile antrenmana katıldı

TFF 1.Ligin ikinci haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarını sürdürdü. Yeni transferler Renato Arapi ve Murat Yıldırım ise ayağının tozu ile ilk antrenmanına çıktı.

Haber: Volkan YILMAZ

TFF 1.Ligin ikinci haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Boluspor, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ile başlarken, daha sonra pas çalışması ve taktik antrenmanı gerçekleştirildi.

Yeni transferler ilk antrenmanına çıktı

Boluspor'un son olarak kadrosuna kattığı iki yeni transfer ayağının tozu ile ilk antrenmanına çıktı. Geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılan Murat Yıldırım, kamp döneminde hiç bir takımla anlaşmadığından dolayı, kamp dönemini kendi özel antrenörü ile hazırlanarak geçirdi. Eksikleri olan Murat Yıldırım'ın kısa süre içerisinde bu eksiklerini gidererek takımdaki yerini alması bekleniyor. Bir diğer transfer Renato Arapi ise hazır görüntüsü ile dikkat çekti. Arapi'nin ikinci hafta oynanacak olan Elazığspor karşılaşmasında ilk on bir de görev alması bekleniyor.

24 Ağu 2016 - 16:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.