Yeniçağaspor son haftalara umutlu girmek istiyor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Yeniçağaspor ligin 22.haftasında deplasmanda Akçakocaspor'a konuk olacak. Ligde düşme hattında bulunan sıkıntılı günleri geride bırakmak için artık kazanmak istiyor.

Haber: Volkan YILMAZ

Bölgesel Amatör liginde mücadele eden temsilcimiz Yeniçağaspor ligin 22.haftasında Düzce temsilcisi Akçakocaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde şu an düşme hattında bulunan Yeniçağaspor artık kazanmak istiyor. Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz düşme hattına yakın olan takımlardan olan Akçakocaspor karşısına üç puan parolası ile çıkacak. Kötü gidişatın ardından teknik direktör Enver Aydın Akbaş geçtiğimiz hafta içinde karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Yeniçağaspor, Bolu 1.Amatör liginde Bolu Belediyespor'u çalıştıran Feridun Türedi ile anlaştı. YGS sınavından dolayı hafta sonunda oynanması gereken Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşması salı günü Yeniçağa ilçe stadında oynandı. Feridun Türedi ile ilk resmi maçına çıkan Yeniçağaspor üç puan parolası ile çıktığı mücadeleden 2-0 mağlup ayrılarak düşme hattından kurtulamadı. Tehlike çanlarının çaldığı Yeniçağaspor bu hafta Akçakoca deplasmanında üç puan ile dönerek son haftalara umutlu girmenin hesaplarını yapıyor. Bu zorlu mücadele 20 Mart Pazar günü saat 13:30'da Akçakoca İlçe stadında oynanacak.

18 Mar 2016 - 16:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.