Yeniçağaspor'un Antalya kampı devam ediyor

Bolu’yu Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Yeniçağspor ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanıyor. Yaklaşık bir haftadır Antalya’da bulunan takım devre arası transfer sezonunda 3 ismi kadrosuna kattı.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta yer alan Bolu temsilci Yeniçağspor lige Antalya’da hazırlanıyor. Kervansaray Otel’de konaklayan takım 20 oyuncu ile çalışmalarını sürdürüyor. Devre arası transfer sezonunda kaleci Kadri Çakır ile yollarını ayıran siyah beyazlı takım İsmet Yıldırım, Mustafa Aşık ve Engin Baturay’ı kadrosuna kattı. Antalya kampına yarın son verecek takım, hafta sonu oynanacak Kocaalispor maçının hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek.

Aydın Akbaş Antalya Kampını Değerlendirdi

Antalya kampı ve transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Yeniçağspor Teknik Direktörü Aydın Akbaş, “Antalya kampında tam kadro çalışıyoruz. Bir transfer yarın aramıza katılacak. 3. Lig tecrübesi olan oyuncular kadromuza kattık. Antalya kampı bizim için iyi bir fırsat oldu. Bu konuda başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Transfer çalışmaları devam edecek. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Yeniçağspor bizleri bekliyor. Yarın Bolu’ya dönüyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kocaalispor maçının hazırlıklarını Bolu’da sürdüreceğiz” şeklinde değerlendirdi.

Spor Merkezi

21 Oca 2016 - 18:26 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.