Yıldırım “Tuhaf Bir Maçtı”

Şaban Yıldırım, takımının 7-2'lik mağlubiyetiyle sona eren Boluspor maçına ilişkin, ''Çok tuhaf bir maç oldu bizim için'' dedi.   Sakaryaspor Teknik direktörü Şaban Yıldırım, maçın...

Şaban Yıldırım, takımının 7-2'lik mağlubiyetiyle sona eren Boluspor maçına ilişkin, ''Çok tuhaf bir maç oldu bizim için'' dedi.

Sakaryaspor Teknik direktörü Şaban Yıldırım, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçla ilgili olarak söylenecek çok fazla söz bulunmadığını belirterek, ''Gerçekten çok tuhaf bir maç oldu bizim için. Takımıma olan inancımı bu skor sarsmıyor. Her takımın başına gelmeyecek hatalar zinciri bize denk geldi. Basit hatalar yaptık ama bunlar futbolda var. Sanıyorum biraz hakem hataları da oldu. Onun neticesinde bizim için garip bir gün oldu ve böyle bir skor ortaya çıktı'' dedi.

Şaban Yıldırım, 7-2'nin kendileri için ağır bir skor olduğunu ifade ederek, ''Hoş bir skor değil ama yolumuza devam edeceğiz. Bu ağır skordan ders çıkarmamız lazım. Hazmederek ders çıkarmamız lazım. Ben samimi olarak oyunla doğru orantılı bir skor olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden hatalarımızdan ders çıkarıp, bundan sonrasına bakacağız. Takıma olan inancım devam ediyor ve önümüze bakacağız'' şeklinde konuştu.

28 Oca 2012 - 23:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.