Yıldız “Asıl hedefimize odaklanmalıyız”

Boluspor Yardımcı Antrenörü Metin Yıldız açıklamasında, dramatik bir sonuçla maçı kaybettiklerini belirtti.   Yarı finalde oynamayı çok istediklerini ifade eden Yıldız, “Ancak olmadı. Bundan...

Boluspor Yardımcı Antrenörü Metin Yıldız açıklamasında, dramatik bir sonuçla maçı kaybettiklerini belirtti.

Yarı finalde oynamayı çok istediklerini ifade eden Yıldız, “Ancak olmadı. Bundan sonra fazla bir şey söylemenin anlamı yok. Çünkü bizim zamanımız yok. Bir an önce asıl hedefimize odaklanmamız lazım. Dünle beraber bitti, düne dair ne varsa. Yarın yeni şeyler söylemek için hazırlıklarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

Hayatını kaybeden teknik direktörü Erdoğan Arıca’ya Allah’tan rahmet dileyen Yıldız, “Bu hayatta kapanmanın, açılmanın, taktiğin tekniğin ötesinde ölümün olduğunu hatırlayarak, biraz daha birbirimizi hoşgörülü davranalım” dedi.

Boluspor kaptanı ve kalecisi Atacan Öztürk de takımını gerçek hedefinin Play-off’a kalıp Spor Toto Süper Lig’e çıkmak olduğunu ifade ederek, “Türkiye Kupası da bizim için farklı bir heyecan oldu. Güzel bir heyecan yaşadık, buraya kadar geleceğimizi tahmin etmiyorduk” diye konuştu.

Aydın Çetin, takım olarak TFF 1. Lig’de oynayacakları Kartalspor maçının daha önemli olduğunu hatırlatarak, “Herkes yenmek ister ama biz ne de olsa Play-off’u kovalıyoruz. Kupada büyük bir hedefimiz yoktu” dedi.

13 Nis 2012 - 01:01 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.