YILMAZ, ÇARIKCI VE DOĞANAY’DAN ALPTEKİN’E ZİYARET

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin’i ziyaret etti.

Haber: Semih Baykal

Boluspor resmi internet sitesinden paylaşılan haberde şu ifadelere yer verildi: “Başkanımız Necip Çarıkcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin’e Boluspor forması hediye etti.”

21 Eyl 2017 - 10:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Bolulu - nurettin başkana çok teşekkür ediyorum. ayrıca necip çarıkçının yerden yere vurduğu belediye başkanına da teşekkürler. bu güzel insanlar olmasa necip başkan sadece sağda solda konuşur. umarım ciddi bir desteği de sayın alptekin verir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 10:31