Yunus Emre Parkı’nda spor keyfi

Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkı’ndan sonra Bolu Belediyesi tarafından Yunus Emre Parkı’na da spor aletleri yerleştirildi.

Karamanlı Mahallesi ve çevresinde yaşayan Bolulu vatandaşlar bundan böyle spor yapmak için kendilerine uzak yerlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Bolu Belediyesi tarafından önceki gün Karamanlı Mahallesi Yunus Emre Parkı’nda bulunan ve fazla kullanılmayan basketbol sahası kaldırılarak yerine spor aletleri monte edildi. 6 farklı alet sayesinde mahalle halkı rahat bir şekilde spor yapma imkânına kavuştu.

Vatandaşlar, “Daha sağlıklı bir yaşam için bize bu imkânı sunan Bolu Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

14 Kas 2014 - 17:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.