Yuvaya geri dönüyorlar

2017 – 2018 sezonunun başında Boluspor’un başka takımlara kiralık olarak gönderdiği oyuncular yuvaya geri dönüyor.


Haber: Esra Öztürk

Spor Toto 1. Ligin son bulmasının ardından Boluspor’un kiralık olarak gönderdiği futbolcuların da sözleşme süreleri doluyor. Boluuspor takımı bu sezon 10 oyuncusunu 8 farklı takıma kiralık olarak göndermişti. İşte sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona erip dönecek futbolcular ve geçici takımları:

Ömer Çetinbaş (Van Büyükşehir Belediyespor)

Necati Yakuplar (Diyarbekirspor A.Ş.)

Yasin Dülger (Çorum Belediyespor)

Ozan Karabacak (Yeşil Bursa A.Ş.)

Emrecan Afacanoğlu (Pazarspor)

Gökhan Akıllı (12 Bingölspor)

Kadir Kahvecioğlu (12 Bingölspor)

Furkan Demir (Zonguldak Kömürspor)

Emre Adiloğlu (Bayrampaşa)

Said Can Açıkalın (Bayrampaşa)

Boluspor yönetiminin geri dönen futbolculara önümüzdeki sezonda forma şansı verip vermeyeceği merak konusu olurken kulüple sözleşmesi biten ve kalıp kalmayacağı merak konusu olan futbolcular yerine bu oyunculardan bazılarının adapte edilebileceği düşünülüyor.

23 May 2018 - 13:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.