UMUTLAR YENİDEN YEŞERDİ

Ligde son dört haftada üç galibiyet bir mağlubiyet alan Boluspor da Diriliş Ertuğrul filmini izlercesine yüreklerimizi heyecan ve sevinç kapladı. Sait hoca ile birlikte yükselişe geçen oyun mantalitesi değişip direnç ve istekli futbol oynayan bir Boluspor izlemeye başladık.

Sait hoca takımın başında çıktığı tüm müsabakalarda kaleci Gökhan, Umut Meraş, Dos Santos Guido Koçer ve Alim Öztürk den maksimum verim almasını bilmiştir. Takımın iskeletini kuran Sait hoca kısa sürede puan anlamında kafasındaki planları tutturmuş oldu. Bilhâkis kaleci Gökhan’ın muhteşem erformansı alınan puanlarda büyük rol sahibi oldu. Elazığ müsabakasının 55.dakikasında rakip oyuncu Alparslan Öztürk’ün şutunu muhteşem bir refleks ile kurtaran kaleci Gökhan müsabaka boyunca kalesinde devleşerek bu müsabakada maçın adamı olmayı hak etmiştir. Boluspor için bu sezon en büyük avantajın hoca değişikliği olduğu ve bundan kısa zamanda verim alındığı bariz göze çarpmaktadır.

Futbolda atan ile tutanınız iyi olursa puanınız bol olur derler. Bu manada Dos Santosun verimliliği geçen sezondan itibaren oynadığı her müsabakada takıma puan anlamında yaptığı katkı ve bu sezon son dört müsabakalık performansı alkışı hak etmiştir. Oyuna hakimiyeti arkadaşlarının üzerindeki sorumluluğu takıma büyük katkı kazandırmaktadır. Son yıllarda yapılan en akılcı ve iyi transfer olarak göze çarpmaktadır.

Ligin ilk devresinin bitmesine son dört hafta kala toparlanmasını bilen ekibimizde yönetimin ve camianın morali yerine gelirken , ekibimiz ilk altı için olası şansını da yeniden yakalamış oldu. Ancak bu sezon üstündeki şansızlığı bir türlü kıramayan, çok istemesine rağmen girdiği ç net pozisyonları değerlendiremeyen Popeon , kafalarda soru işareti yaratmaya başlamıştır. Kendisini zorlayacak, forma yarışında rakibi olacak bir forvetin olmayışı ve ilk on birdeki yerini garanti hissetmesi ,sergilediği performans ile bire bir örtüşmektedir. Bu kadar net pozisyonları kaçırmak onun kalitesinde ki bir golcüye yakışmamaktadır.

Ekibimiz için bu haftadan sonra umutlar yeniden yeşermiş olup ,bu haftadan sonra kazanılacak her puanın ilk altı yarışı için büyük önem arz edeceği unutulmamalıdır. Bu sezon kendi evinde oynadığı müsabakaların nerede ise tamamında taraftarını üzen Boluspor’ un umarım bu hafta Adanaspor karşısında güzel futbol ve muhteşem bir galibiyet ile taraftarının gönlünü almasını bilecektir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Gürkan Dura - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.