“ ÖZ ORMAN-İŞ” den …

“HAK-İŞ” e bağlı bir sendika olan “ÖZ ORMAN-İŞ”yöneticileri 02-03-04 mart 2017 – Perşembe-Cuma – C.tesi günleindeki oturumlarda “DÜNYA SENDİKALARINI “ Başkentte bir “KONGRE” DE biraya getiriyorlarmış… Bu vesileyle de organizasyomlarda TÜM Emeği Geçenleri de Tebrik Ediyorum… Meşakkatli bir iş… DÜNYADAN ELLİYE YAKIN ÜLKE …VE 150 KADAR DA PARTNERLERİ OLAN SENDİKA YÖNETİCİLERİ cennet ülkemizde… Hoş gelmişler efendim… İLK Perşembe günkü açılışa da “BOLU” da da örgütlü bulunan sendikanın tüm şubelerinden de üç bine yakın “ORMAN” ve “TARIM” işçileri de iştirak etmişler… BÜYÜK BİR ORGANİZASYON… “15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ – KÜRESEL SATRANÇ” konulu bu “ ULUSLARARSI DEMOKRASİ KONGRESİ”ndeki oturumlarda ki otuzdan fazla siyasetçi, sivil toplum örgütü temsilcisi ve “GAZETECİ” ler de “sendikalar ve darbeler”…” on beş temmuz ve medya”…”darbeler ve ekonomiye etkileri” gibi başlıklar altında sunumlarda da boy göstereceklermiş… “SENDİKALAR” demokrasilerde önemli kurumlar… BU görüşler kitap haline en kısa zamanda geldiğinde BİZLER DE okumak İSTERİZ DOSTLAR…Değil mi?... Selam ve Muhabbetle … SAYGILARIMIZLA.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Cop - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.