AYAK TAKIMININ İMAM HATİP HAZIMSIZLIĞI...

Edebiyat, müzik, resim ve daha farklı sanat dalları ile uğraşan kişilere Sanatçı veya diğer bir deyişle Sanatkar diyoruz.

Sanatçı veya sanatkar, toplumun değerleriyle barışık olan ve mensubu bulunduğu toplumun birikimlerini, kültürel ve tarihsel zenginliklerini, milli ve manevi kültürünü yaşayan ve yaşatan aynı zamanda daha sonraki kuşaklara taşıyan, temiz ve berrak bir toplum oluşması için çaba gösteren müstesna kişiliklerdir şüphesiz.

Sanatçı aynı zamanda toplumun maddi ve manevi kalkınmasına öncülük eder.

Sanatçı, mensubu bulunduğu toplumun kültürü ve toplumsal değerleri üzerinde dış mihraklar tarafından uygulanmaya çalışılan asimile çalışmalarına karşı toplumu uyarma ve koruma adına mücadele veren fikir önderleridir ayrıca.

Kısacası sanatçı toplumu şekillendiren, topluma yön veren maneviyatı gönüllere yerleştirmek için küfre savaş açan ve yaratılış fıtratına uygun bir şekilde milletiyle halkıyla bütünleşen toplum mühendisleridir. Asıl amaçları yaşadıkları toplumun milli kültürlerini ilelebet yaşatmak ve topluma öz kültürlerinin unutturulması projelerine karşı mücadele göstermeleridir.

Bu saydığımız özellikler gerçek sanatçı ve sanatkarlar içindir.

Birde kendilerini sanatçı olarak tanımlayan ama sanatla bir alakaları olmayan, toplumun değerleriyle kavgalı, kendilerini halktan ,yaşadıkları toplumun bireylerinden farklı ve üstün gören ve onlara tepeden bakan, kokuşmuş avrupa kültürünü benimsemiş ve kokuşmuşluğun pençesinde kıvranan bir ayak takımı vardır.

Bunlar içki masalarında toplumun değerleriyle dalga geçerler, Avrupa gördükleri ve onlar gibi yaşamanın bu ülkenin öz evlatları üzerinde üstünlük oluşturduğu saçmalığı üzerinden hareketle kendilerini farklı yerlere konumlandırırlar. Muhabbetleri genelde dini değerlerle dalga geçmek ,çarpık ve avrupa kültürünü övmek ve cinsellik üzerine ucuz espriler üzerine kuruludur.

Geçenlerde bu ayak takımı mensuplarından birisi ,kendi ayarındaki bir topluluğa ,neredeyse anadan üryan bir şekilde güya sanatını icra ederken!!! Kinini kusuvermiş İmam Hatiplilere ne alaka konu oraya niye nasıl geldi anlamak oldukça güç. Anlaşılan bu cenahın,bu ülkenin öz evlatlarına, imanlı, inançlı ahlaklı bireylerine karşı öteden beri devam eden bilinç altları zaman zaman kendini açığa veriyor.

Ben İmam-Hatip mezunu değilim ama İmam-Hatip mezunlarını çok iyi tanırım. Öncelikle hepsi vatanseverdir ve vatanlarına sonuna kadar bağlıdırlar. Onları vatanlarına bu denli bağımlı kılan en önemli özelliklerden birisi gönüllerine yerleştirilen imandır. Ahlaklıdırlar milli ve manevi değerleri hayatlarının merkezlerindedir her zaman. Bu ülkenin manevi olarak gelişimi için ömürlerini imanlı olmak ve imanlı bir toplumun inşası için tüketirler.

Ve de Yerli ve Milli olmayan unsurların hedefinde olurlar her zaman.

Cennetmekan Erbakan hocam “ Hayat İman ve Cihad’dır” derdi.

İmansız ve Cihad’sız bir ömrün anlamsız ve boş olduğunu, bereketli bir ömür için önceliğimizin bu iki kutsal olduğunu bizlere bıkmadan usanmadan anlatmıştı Erbakan hocam.

Bizlerde T.C. yasalarının izin verdiği doğrultuda imanlı toplumun inşası ve yürüyüşü için gerek fikirsel gerekse sahada gerekli mücadelemizi göstermeye devam edeceğiz.

O yüzden Batının iflas etmiş miskin kültürünün mensuplarının bu müstesna insanlara atmış oldukları iftira ve hakaretlerin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur.

“İt ürür, kervan yürür”der, yolumuza devam ederiz Elhamdülillah.

Herkesi hürmetle muhabbetle sekamlarım. Hepiniz Allah’a emanet olunuz…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hayrettin Aytar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.