140 kilo kaçak balığa 15.225 tl para cezası verildi

Sakarya’dan ticari amaçlı balık tutmak için Seben gölüne gelerek kaçak avlanan M.A. - M.K. - H.D. isimli şahıslar jandarmanın gece operasyonu ile yakalandı

Sakarya’dan ticari amaçlı balık tutmak için Seben gölüne gelerek kaçak avlanan M.A. - M.K. - H.D. isimli şahıslar jandarmanın gece operasyonu ile yakalandı. Şahısların yakaladıkları 140 kilo sazan balığı ile bir adet su botu ve 560 metre balık ağına el konuldu. Yakalanan şahıslara su ürünleri kanununa göre kişi başı 5.075 tl olmak üzere 3 kişiye toplam 15.225 tl idari para cezası verildi. Ayrıca şahıslara ait araç jandarma trafik timince trafikten men edildi.

25 Nis 2013 - 20:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

cevdet - sakaryalılar,her gittikleri yeri kurutuyorlar,aynı şekilde mudurnu/sülüklü göl örnegi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 20:51