15 günde ne kadar yağmur yağdı?

Bolu Meteoroloji İl Müdürlüğü verilerine göre ilimize Haziran ayı içerisinde 15 günlük periyot da metrekareye 32.3 kilogram yağmur yağdığı açıklandı.

Haber: Bulut Altundal

Geçtiğimiz yıla oranla 2021 yılının Haziran ayında ilimizde yağmur yağışı etkisini gösterdi. Özellikle son bir haftada etsini gösteren yağmur yağışı nedeniyle bir çok aparmanın alt katlarında bulunan otomobil garajları eve bazı evlerin bodrum katları sular altında kaldı.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine gören 15 gün içerisinde ilimize metrekareye 32.3 kilogram yağmur yağmış oldu. Yetkililere göre bu haftanın yağışlı geçeceği ve zaman zaman gök gürültüsünün olacağı açıklandı. Vatandaşların şiddetli yağmurlara karşı dikkatli olunmaları ve tedbirlerin alınması yönünde uyarılarda bulunuldu.

14 Haz 2021 - 10:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.