Ahşap evde çıkan yangın tahıl ambarına sıçradı

Mudurnu’da ki ahşap evde sabaha karşı çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki tahıl ambarına sıçradı. Yangın, başka bir eve sıçramadan söndürüldü.

Ahşap evde çıkan yangın tahıl ambarına sıçradı
Ahşap evde çıkan yangın tahıl ambarına sıçradı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Yangın, sabaha karşı Karşıköy köyü İdrisler Mahallesi'nde bulunan tek katlı ahşap evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Acar’a ait ahşap evde henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yan tarafta yer alan Haydar Acar'a ait tahıl ambarına sıçradı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, orman personelleri ve köylülerin de desteğiyle yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın, 90 yaşındaki Bahriye Acar'ın evine sıçramadan kontrol atına alındı. Ahşap ev ve tahıl ambarı kullanılmaz hale geldi. Yangın neticesinde ise yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

ahsap-ev-ve-tahil-ambari-kule-dondu-1.jpg

26 Mar 2023 - 15:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.