AK Parti Göynük’te Gövde gösterisi yaptı

Göynük Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katılan Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Ak Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ilçede temaslarda bulunarak ilçe halkının sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediler.

AK Parti Göynük’te  Gövde gösterisi yaptı
AK Parti Göynük’te  Gövde gösterisi yaptı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Göynük Belediyesi ve Ak Parti İlçe Teşkilatının birlikte düzenlediği düzenlenen iftar yemeği programına, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Ak Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, Ak Parti İl ve İlçe teşkilat Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi ilçeyi gezen ve ilçe esnafını ziyaret eden, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve beraberindekiler, yeni hizmete açılan Akaryakıt ve LPG istasyonunu, ilçede yapımı devam eden yeni İlçe Devlet Hastanesi inşaatı ve hak sahiplerine önümüzdeki günlerde teslimatı yapılacak olan TOKİ Toplu Konutları inşaatındaki çalışmaları yerinde incelerken, Başkan Kemal Kazan’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldılar. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programı bu yıl Egemenlik İlk ve Orta Okulu bahçesinde halkın yoğun katılımı ve dualarla başladı. İftar yemeğinde konuşma yapan Başkan Kemal Kazan; ‘‘Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İftar yemeğine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel buluşmamıza iştirak eden Milletvekillerimiz ve Ak Parti Teşkilat üyelerine ve halkımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum derken’’ iftar yemeğine katılanların ve tüm Göynüklülerin Ramazan ayını ve bir süre sonra kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.Göynük belediye başkanı Kemal Kazan’ın konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, İftar yemeği programı vesilesi ile Göynük’te Göynüklüler ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, Göynük halkının bir süre sonra idrak edeceği Ramazan Bayramı’nı kutladı. Fehmi Küpçünün konuşmasının ardından Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, iftar yemeği programında her yıl olduğu gibi bu yılda Göynüklüler ile birlikte olmaktan mutlu olduklarını belirtirken 15. Yüzyılın en büyük Türk Bilim adamlarından biri olan ve İstanbul’un manevi fatihi Akşemseddin Hazretleri’nin diyarında, manevi duyguların yüksek olduğu bu mübarek günde Göynüklüler ile birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti ve tüm Göynüklülerin Ramazan Bayramını şimdiden tebrik etti. Yenilen iftar yemeğinin ardından Gazi Süleyman Paşa camiinde teravih namazını kılan Ak Partiler, ilçe esnafı ziyaretlerinin ardından göynük’ten ayrıldılar. İftar yemeğine yaklaşık 800 kişinin katıldığı açıklandı.








31 Tem 2013 - 21:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.