Başkan Yılmaz acılı aileleri ziyaret etti

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz geçtiğimiz gün vefat eden Kent Konseyi Başkanı Nadir Garipoğlu’nun ve öldürülen Erhan Gümüş’ün ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bir süredir tedavi olan ve yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan eski Mimarlar Odası Başkanı ve Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Nadir Garipoğlu’nun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ile birlikte gittiği ziyarette “Bolu’ya güzel hizmetleri olan değerli bir abimizdi Nadir abi. O’nun fikirleri bizim için her zaman önemliydi. Allah rahmet eylesin” dedi. Ardından geçtiğimiz hafta Bolu’yu yasa boğan Erhan Gümüş’ün ölümü nedeniyle Gümüş ailesine ziyarette bulundu. Yapılan zulüm karşısında çok üzüldüğünü belirten Yılmaz cinayetin aydınlanmasında Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro amirliğine de titiz çalışması ve cinayeti aydınlatmasından dolayı teşekkür etti. Yılmaz “ Biz her zaman sizin yanınızdayız. Allah inşallah bir daha böyle acıları kimseye yaşatmaz” dedi. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’da Gümüş ailesine taziye de bulundu. HABER MERKEZİ

02 Mar 2016 - 17:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.