Başkanlar hizmet için birlik oldu

30 Mat Yerel Seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkan ve Mudurnu Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mehmet İnegöl, Mengen’den ilk kez Belediye Başkanı olan Turhan Bulut, Kıbrıscık ilçesinin Belediye Başkanlığını ele geçiren Doğan Dag ve Gökçesu Beldesi halkının hem gönlünü kazanan hemde sandıktan başarıyla çıkan Atilla Ateş, vatandaşlarına en iyi hizmeti vermek için birlik oldular.

Haber: Kasım ŞAHİN

Yerel seçimler sonrası ilçe ve beldelerinde koltuklarına oturmadan hemen halkına hizmet vermek için kollarını sıvayan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ ile Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Atilla Ateş, dün CHP İl Binasında bir araya geldiler. Dört Belediye Başkanını yan yana gören partililer büyük sevinç yaşadılar.

Mudurnu, Mengen, Kıbrıscık ve Gökçesu Belediye Başkanları ortak bir açıklama da bulunarak, “Bizler koltuk sevdası değil halkımıza olan sevda ve görev aşkı için başkanlığa talip olduk. Bizim için koltuk değil hizmet ön planda gelmektedir. Kısıtlı bütçelerimize rağmen ilk olarak koltuğa oturmak yerine hizmet etmeye başladık. Vatandaşlarımız bizlere hizmet etmemiz için oy verdi. Sabahtan akşama kadar makam da oturup gelip giden evrakları imzalamak için oy vermedi. Bizler hem partimizi yüceltmek hem de halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için bu makamlardayız. Bolu’da şeffaf belediyeciliğin öncülüğünü yapmaya devam edeceğiz. Kapılarımız halkımız için sonuna kadar açıktır” dediler. Ayrıca başkanlar vatandaşlara iyi hizmet vermek için 4 belediyenin el ele verdiğini eksikliklerinin ise birbirleri arasında anlaşarak giderildiğini de dile getirdiler.

04 Ağu 2014 - 19:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.