Bölge Müdür Yardımcısı görevine başladı

Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Orman Genel Müdürlüğü personeli atama ve yer değiştirme yönetmeliği ile ilimize bölge müdür yardımcısı olarak atanan Halis Belen’i ziyaret etti.


Haber: N. Halid Altundal

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik yayınlandı. Yönetmeliğe göre Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, yeni Bölge Müdür Yardımcısı Halis Beleni ziyaret etti. Bıyıklı, gerçekleşen ziyarette Belen’e Bolu OBM olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirerek başarılar diledi. Halis Belen ise, Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’nın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

03 Haz 2021 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.