Bolu MYO Mest etti

Bolu MYO’nun 20. Yıl Etkinliği büyük beğeni topladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Meslek Yüksekokulu’nca AİBÜ 20. Yıl etkinlikleri kapsamında “Halk oyunları gösterisi, halk müziği...

Bolu MYO’nun 20. Yıl Etkinliği büyük beğeni topladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Meslek Yüksekokulu’nca AİBÜ 20. Yıl etkinlikleri kapsamında “Halk oyunları gösterisi, halk müziği dinletisi ve fotoğraf sergisi” düzenlendi. Bolu MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Hasan Lök, Yüksekokulda şu anda Mobilya, Makine ve Elektrik başta olmak üzere 14 bölüm bulunduğunu ve öğrenci sayısının yıldan yıla arttığını vurgulayarak, bu yıl Rektörlüğün desteğiyle Bolu Meslek Yüksekokulu’na 1 milyon liralık alt yapı çalışması yapıldığını ifade etti. Lök, bu desteği sağlayan başta Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ise üniversitenin kuruluşunun 20’nci yılı dolayısıyla düzenlenen bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerden hem üniversitenin hem de Bolu halkının yararlandığını vurgulayarak, bu kapsamda Bolu Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen etkinliği düzenleyenleri de tebrik etti.Konuşmaların ardından, Bolu MYO öğretim görevlisi Sıdıka Kilitçi danışmanlığındaki Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu’nun (TÜHOM) sunduğu halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. Etkinliğin sonunda konuklar, Bolu MYO Grafik Tasarımı Programı öğretim görevlisi Pınar Ayrancı Işıkhan’ın sorumluluğunda, aynı programın öğrencileri ve öğretim elemanlarınca hazırlanan fotoğraf sergisini gezdiler.

13 Ara 2012 - 20:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.