Boluspor’da Tütüneker sesleri

Boluspor, yeni sezonda takımı teknik direktör Uğur Tütüneker'e emanet etmeye hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı ekipte sportif direktörlük görevine ise Medipol Başakşehir'deki idari menajer yardımcılığından istifa eden Barbaros Gözneli getirilecek.

Haber: Volkan Yılmaz

Boluspor'da geçtiğimiz günlerde başkanlığa seçilen Abdullah Abat, yeni sezon için hazırlıklara başladı. Çiçeği burnunda başkan, yeni sezonda takımı tecrübeli teknik adam Uğur Tütüneker'e emanet etmek istiyor. Sportif direktörlük görevi için ise Barbaros Gözneli düşünülüyor. Bugün akşam saatlerinde Bolu'da bir araya gelen taraflar arasında ufak detaylar kaldı. Detayların halledilmesinin ardından kısa zaman içinde imzaların atılması bekleniyor.

13 Ağu 2020 - 14:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

03

Abdullah GOKHAN TEKKOL - Hayirli olsun başkanım uğur hocayı bolusporda görmek isteriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 14:53
02

Abdullah GOKHAN TEKKOL - Hoca konusunda imzalar kesin olarak ne zaman atılacak transferler ne zaman başlayacak kimler transfer edilecek yeni yabancılar kim olacak bilgilendiriseniz seviniriz saygilarimizla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 14:53
01

57'Lİ - Hoca olarak geçen dönem zamansız bir şekilde gelen, Osman ÖZKÖYLÜ gelmeli ve transferler onun isteğinde yapılmalı. Geçen sezon futbolcular hep dağıtıldı. Yapılan tüm 8-9 yeni transfer bir ekuban etmedi.Osman hoca tekrar takımın başına getirmeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 14:53