Cadde ortasında yığıldı kaldı

İlimizin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde yaşanan olay kısa süreli paniğe neden oldu. 59 yaşındaki Arif Seyhan kronik rahatsızlıkları nedeniyle kriz geçirdi. Olayı gören vatandaşlar yardımına koştu.

İzzet Baysal Caddesinde Arif Sayan (59) kronik rahatsızlıkları nedeniyle beklenmedik bir anda nefessiz kaldı ve kriz geçirdi. Olayı fark eden vatandaşlar yerde gördükleri hastanın yardımına koştu. Vatandaşlar yerde yatan kişinin dilinin boğazına kaçmaması için yan yatırdı, ambulans gelene kadar sık sık kontrol etti. Hastanın doğru pozisyonda ambulansı beklemesi için müdahale eden vatandaşlar kalabalığın dağılması için uyarılarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekibi tarafından 112 komuta kontrol merkezine bilgi verildi.

Polis ekiplerinin ambulansa istemesi üzerine olay yerine acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan Arif Seyhan Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi acil servisine kaldırıldı.

22 Mar 2021 - 13:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.