Düzce'de Tarım Aracı Kaza Yaptı: Sürücü Hayatta Kalma Mücadelesi Veriyor

Düzce'de Tarım Aracı Kaza Yaptı: Sürücü Hayatta Kalma Mücadelesi Veriyor

Düzce, son dönemlerde trafik kazalarıyla sıkça gündeme geliyor. Ancak bu kez meydana gelen kaza, alışılagelmiş trafik kazalarından biraz daha farklı. Bahçeşehir bölgesinde, bir tarım aracının devrilmesi sonucu oluşan kazada sürücü yaralandı.

Gece yarısı meydana gelen kaza
patpat-kazasinda-yaralandi-1.jpg

Gece saatlerinde meydana gelen bu kaza, Bahçeşehir bölgesinin sağlıklı yaşam merkezi önünde gerçekleşti. Kaza, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir anda patpat adı verilen tarım aracının kontrolsüz bir şekilde devrilmesiyle oldu. Bu tür tarım araçlarının yüksek hızlara ulaşmadığı bilinse de, herhangi bir kaza anında sürücü için büyük risk taşıdığı aşikar.

Sürücü olay yerinde ilk müdahaleyi aldı
patpat-kazasinda-yaralandi-2.jpg

Kaza sonrası araçtan fırlayan sürücü, ismi Murat S. olarak öğrenildi, kaldırıma düşerek yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan acil sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahalede bulundu. Sürücünün sağlık durumu hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte, Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.

Yetkililerden açıklama bekleniyor
patpat-kazasinda-yaralandi-3.jpg

Kazayla ilgili olarak yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak olay yeri ekiplerinin kazayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Olayın detayları ve sürücünün son durumu hakkında ilerleyen saatlerde detaylı bilgilere ulaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.